Vanuit mijn achtergrond in het theater hou ik van emotie, van vormgeving en het creëren van beelden. Ik ben begonnen met het portreteren van kinderen omdat hun leefwereld me intrigreert. Ik merk dat ik snel een klik heb en omdat ik zelf mama ben van twee prachtige jongens kan ik me makkelijk verplaatsenin hun leefwereld.


Het opzetten van mijn fotografie was een enorme zoektocht. Ondertussen weet ik wat mij ligt, wat mij boeit en waar ik goed in ben. Ik word enthousiast wanneer iemand me vraagt hoe we iets in beeld kunnen brengen en probeer mezelf steeds te overtreffen door op te zoek te gaan naar datgene dat de verwachting volledig inlost, of beter nog... overtreft...


Elke keer weer ga ik op zoek naar die ultieme foto en als perfectionist leg ik de lat altijd hoog. Steeds opnieuw wil ik het onderste uit de kan halen zodat we beiden geraakt worden als we naar het eindresultaat kijken.


Ondertussen richt ik mij ook meer op bedrijven en hou ik van de uitdaging om een een concept en stijl uit te werken dat helemaal aanlsluit bij identiteit en de onderneming. En omdat ik merk dat dat bedrijven vaak de tijd niet hebben om de foto's goed te besteden op sociale media, heb ik er nu ook voor gekozen om samen te werken met een sociaal media expert zodat de foto's ook goed besteed worden.


Kortom, ik heb mijn ding echt wel gevonden.

En ik ben benieuwd wat voor jou kan betekenen...Challenge me