COMING UP

next

03/04 2020

KORTESSEM

'POSEER IN UW KOT'

Het Corona-beest beïnvloedt ook Kortessem. Het is een periode van onzekerheid, angst, zorgen... Maar het is evenzeer een waardevolle periode waarin we onthaasten

en door het “in uw kot zijn” terugvallen op het gezin en de gewone dagelijkse bezigheden. Gelukkig mogen we nog genieten van het “buitenkomen” in onze mooie omgeving.


Ik wil graag “in het Corona-tijdperk” blijven fotograferen.

Doordat wij nu ook onthaasten, neem ik geregeld de camera mee met de fiets of op wandeltocht op zoek naar leuke mensen, portretten en momenten.


Iedereen wordt aangeraden zoveel mogelijk thuis te blijven en het lijkt me een leuk idee om dit in beeld te nemen. Dit zou ik doen door de inwoners van Kortessem 'in hun kot' te fotograferen. Ik doe dit buiten, dus we bewaren de Social Distance!


Volg Cor-ona-tessem in beeld, deel, like en tag!


Concrete timing fotografie


Dinsdag 24/03

13u-14u: Mersenovenstraat

14u-15u: Klokkehofstraat


Woensdag 25 maart: 

13u-14u: Kappitelstraat

14u-15u BroekbornstraatVolg Cor-ona-tessem in beeld!

04 & 05 2020

Communie

(voorlopig uitgesteld)

Het is niet alleen bijna Pasen, maar ook bijna de tijd van de eerste communies en de vormsels. Veel kinderen en gezinnen vragen zich af of die allemaal nog wel kunnen doorgaan. "Vrijdag zijn de maatregelen van de overheid nog toegelicht. Daarop hebben wij beslist dat de eerste communies en de vormsels zoals die nu gepland staan tussen Pasen en Pinksteren, niet zullen kunnen doorgaan. In de loop van komende week gaan we daar nog over communiceren", zegt Bonny.


De helft van de eerste communies en vormsels staat gepland in de periode tot 19 april, de (voorlopige) datum tot waarop de maatregelen gelden, de andere helft in de twee weken erna, tot 3 mei, waarin de maatregelen mogelijk verlengd worden. "Ik kan me niet voorstellen dat volle kerken nadien plots meteen weer toegestaan zullen worden," zegt Bonny.


Ik keek erg uit naar deze periode van het jaar, net zoals zovelen denk ik. De lente, een volle agenda en al die mooie kindjes voor mijn lens. Waarschijnlijk gaan veel ouders hun feest uitstellen tot de zomer of september. Het is momenteel nog moeilijk te voorspellen hoe alles gaat lopen. We gaan even afwachten hoe het loopt... Ik hou jullie sowieso op de hoogte. Als er vragen zijn, stuur me gerust een berichtje, een mailtje of we bellen even om verder te overleggen. Ondertussen, keep it safe! Zorg goed voor elkaar!

Vragen? Opmerkingen? Suggesties? Neem contact met me op!

Hou ook zeker de Facebookpagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes!

GET IN TOUCH


F  O  T  O  G  R  A  F  I   E    AMÉLIE SOENEN

Adres: Hasseltsesteenweg 14 I 3720 Kortessem

Email: info@ameliesoenen.be

Telefoon: 0477208473

GCV AMLOMA: BE 0715.872.173


© Copyright 2020. All Rights Reserved.