Spontane, openhartige momenten vastgelegd in een reeks sterke beelden. Geen gemaakte glimlach of geforceerde poses, wel échte pretlichtjes in de ogen en een persoonlijk verhaal.


f o t o g r a f i e__

Van kids tot bedrijfsfotografie,

steeds op zoek naar een unieke karakterschets


KIDS & FAMILY


Tijdens een mini-shoot of een uitgbereide reportage zoek ik altijd een locatie, een concept en een stijl die bij jou en jouw gezin past. Liefst niet te voor de hand liggend en met een klein hoekje af. We halen alles uit de kast zodat er achteraf ook een echt kunstwerk tegen de muur komt te hangen! Persoonlijk vind ik echt belangrijk om jullie niet een uitgebreide reeks middelmatige foto's af te leveren maar superreeks met enkel WAUW-foto's.


BEDRIJFSFOTOGRAFIE EN FILM

Wij zijn met Kick-[as] Media gespecialiseerd in het verwerven van content voor bedrijven. Dit betekent het volledige traject van Storytelling, over het regisseren opnemen en editen van fotografie en film. Kenneth neemt vooral film en drone voor zijn rekening, Amélie legt zich met veel passie toe op fotografie. Kick-[as] Media is actief over heel Vlaanderen, dus zijn erg reactief en mobiel. Voor meer info over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen, gelieve door te klikken naar de site van Kick-[as] Media. 

SPECIALS

Een paar keer per jaar organiseren we verschillende shoots binnen een bepaald thema zoals communie, kerst, herfst, valentijn, 'Alsjeblieft, een dankjewel',... Wil je graag inschrijven op 1 van deze specials? Klik dan op één van onderstaande links: 

Portret- uurtje


Elke werkdag tussen 17u en 18u kan je zonder afspraak portretfoto's laten maken tegen 3 verschillende achtergronden in de studio. 

_ Fotosessie van 30 min

_ Online album zodat je zelf je 5 favoriete foto’s kunt kiezen